19 Aralık 2012 Çarşamba

İksir Resort Town’da, Yılbaşı-Yılmaz Parlar



2013’e, do
ğanın içinde aktivite dolu çok özel bir yerde girmeye hazır mısınız? 2013’e, Türkiye’nin ‘Oksijen Çadırı’ Daday’da girin… İksir Resort Town’da, eğlence ve aktivite dolu bir yeni yıl tatili sizleri bekliyor  
Do
ğanın tüm renklerini ve güzelliklerini, 4 mevsim gözler önüne seren bir yer mi hayal ediyorsunuz?4 mevsim doğanın her rengi ve doğallığın en konforlu halini “Her gün Yeniden Doğmak” sloganıyla yaşatan Kastamonu- Daday’daki İksir Resort Town Tatil & Yaşam Kasabası, eğlence ve aktivite dolu bir yılbaşı tatil paketi hazırladı.


Canlı müzik, sürpriz çekilişler, DJ performansı, havai fişek gösterisi, ateş şov ve kendi hazırladığı maskelerle gelen misafirlerden 3 kişiye sürpriz hediyeler ile çekilişler var. Zengin menü, müzik, dans ve eğlence dolu yılbaşı galası sizleri bekliyor.
2013 Y
ılbaşı Gala Menüsü: Meze Tabağı (Haydari, Humus, Çerkez Tavuğu, Acılı Ezme, Zeytinyağlı Biber Dolma veya Yaprak Sarma, Şakşuka, Mercimek Köfte, Domates, Salatalık, Beyaz Peynir, Arnavut Ciğeri); Ara Sıcak (Mantarlı, Patatesli Muska Böreği); Salata (Peynir rendesi ile Kaşık Salata); Ana Yemek (Mantar, Domates, Yeşil Biber Rulo içinde Tereyağında kızartılmış Kabak ve Patates Garnitür ile Konağın Yılbaşı Hindisi); Tatlı (Elma Rendesi ve Krem Şanti ile Karanfilli Ayva Rüyası); Gece Çorbası (Krotonlu Mercimek Çorbası ve Özel Soslu İşkembe Çorbası) ile limitsiz yerli içkiden oluşan bir menü hazırlandı. Daday ilçesi, Türkiye’nin ikinci Sanatoryumuna ev sahipliği yapmıştır ve tedavi edici özellikteki oksijeni üreten ormanları ile doğal bir sağlık merkezidir.
Bol oksijeniyle ciğerlerinizi, görselliğiyle ufkunuzu, aktivitesiyle yaşamınızı renklendirecek olan İksir Resort Town Tatil & Yaşam Kasabası’nda; doğada serbest at binişlerinden kış sporlarına, Jeep safariden ahşap atölyesinde ahşap oymacılığına kadar onlarca aktiviteye katılabilirsiniz. Farklı bir deneyim yaşayarak 2013’e girmeye hazırsanız, doğanın içinde 50’nin üzerinde aktivite seçeneği bulunan İksir Resort Town Tatil & Yaşam Kasabası’na davetlisiniz.  
Özel Yılbaşı Programı: 2013 Yılbaşı Gala Yemeği kişi başı: 165 TL Yılbaşı Çocuk Menüsü ve Palyaço eşliğinde eğlence çocuk başı: 70 TL 31 Aralık 2012 gecesi, yılbaşı eğlencesi ve gala yemeği dahil kişi başı: 265 TL Rezervasyon: 0366 616 10 16
GSM: 0532 302 91 84
info@iksirresorttown.com www.iksirresorttown.com

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder